Путін скликає збори військових у Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін скликає збори військових у Росії

Путін скликає збори військових у Росії
Джерело:  online.ua

21 грудня російський диктатор Володимир Путін проведе розширене засідання колегії Міноборони Російської Федерації.

Джерело: кремлівське видання ТАСС

Путін проведе щорічні збори військових у РФ

За словами російських пропагадистів, хоча й очільник Кремля скасував щорічну традиційну зустріч з представниками медіа, однак все-таки вирішив провести таку ж зустріч з вояками-керівниками.

Згідно з останніми даними, під час засідання будуть присутні командування російських військових округів, видів і родів військ ЗС РФ, керівники центральних органів військового управління та представники федеральних органів виконавчої влади.

Окрім того, наголошується, що очільник Міноборони РФ Сергій Шойгу на розширеному засіданні колегії міністерства доповість про перебіг війни проти України.

Як уже згадувалося раніше, 12 грудня офіційно стало відомо, що російський диктатор Володимир Путін уперше за 10 років скасував щорічну пресконференцію.

Чому Путін відмовився виступати перед Федеральними зборами

На переконання експертів із Інституту вивчення війни (ISW), очільник Кремля скасував своє щорічне послання до Федеральних зборів через відсутність успіхів у війні проти України та зростаючу критику щодо цього.

Рішення президента Росії Володимира Путіна відкласти його щорічне послання до Зборів Російської Федерації вказує на те, що він залишається невпевненим у своїй здатності формувати російський інформаційний простір на тлі зростаючої критики його поведінки щодо вторгнення в Україну, — пояснили іноземні аналітики.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?