Путін скликав Радбез РФ через події 2 березня
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін скликав Радбез РФ через події 2 березня

Путін скликав Радбез РФ через події 2 березня
Джерело:  online.ua

3 березня російський диктатор Володимир Путін скликав оперативну нараду зі своєю Радою безпеки, а також запропонував обговорити антитерористичну захищеність.

Джерело: росЗМІ

Путін скликав Радбез через події 2 березня у Росії

За словами очільника Кремля, під час засідання вони обговорювали одне, "але дуже важливе" питання - про заходи щодо антитерористичної захищеності об'єктів, які перебувають у віданні правоохоронних органів.

Згідно з останніми даними, Радбез РФ планує заслухати очільник МВС Росії.

Подробиці зустрічі повинні з'явитися згодом.

Фото - скриншот росЗМІ

Що відомо про події 2 березня у Росії

Вранці 2 березня губернатор Брянської області РФ почав поширювати фейки про те, що в регіон нібито проникла українська ДРГ, яка, мовляв, схопила в заручники мирних жителів і нібито обстріляла автомобіль.

Його брехливі заяви одразу почали дублювати пропагандистські медіа, однак вони публікували вкрай суперечливі дані.

Після цього з'явилася інформація про те, що Путін має намір скликати терміновк засідання своєї Ради Безпеки, однак його речник Дмитро Пєсков це спростував.

За словами українських прикордонників, ситуація на кордоні з Росією залишається контрольованою, а фейки про якусь "українську ДРГ" у Брянській області є черговою провокацією Кремля.

Згодом керівництво "Русского добровольческого корпуса" повідомило, що не "українська ДРГ", а його воїни зайшли на територію РФ 2 березня, щоб показати, що вільні російські люди зі зброєю в руках можуть боротися з режимом диктатора Путіна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?