Путін став вкрай токсичним для власного оточення – ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Путін став вкрай токсичним для власного оточення – ГУР

Путін став вкрай токсичним для власного оточення – ГУР
Джерело:  online.ua

За інформацією представника Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова, у Кремлі настільки втомились від токсичності диктатора та військового злочинця Володимира Путіна, що вже почали таємно шукати йому заміну.

Джерело: Telegram-канал ГУР

Кремль втомився від Путіна 

Юсов зазначив, що не тільки у світі вже ледве терплять кремлівського диктатора, але й серед його власного оточення.

Коло звужується і навколо Путіна, він стає все більш токсичним, причому, звичайно, як для зовнішнього світу, так і всередині, - зазначив представник ГУР.

За словами Юсова, у Кремлі прекрасно розуміють, що перспективи РФ зведені нанівець через геополітичну катастрофу, влаштовану Путіним.

Тому, як зазначає представник ГУР, у Кремлі вже таємно шукають заміну токсичному диктатору.

І так вже йде мова про пошук наступника і шукає його вже не Путін, - наголосив Юсов.

Путін посилює репресії в РФ 

За інформацією аналітиків з Інституту вивчення війни, кремлівський диктатор посилює заходи, спрямовані на придушення антивоєнних настроїв в Росії.

Зокрема, Путін підписав закони про збільшення штрафів та термінів ув'язнення за дискредитацію російських військ в Україні та за продаж російської зброї іноземцям.

Російський диктатор продовжує боротьбу з усіма, чия думка не збігається з офіційною позицією Кремля.

28 лютого після того, як Путін доручив посилити контррозвідувальні заходи та придушення поширення проукраїнської ідеології, співробітники ФСБ здійснили рейди до московських барів, які запідозрили у фінансуванні українських військових, затримали понад 40 осіб.

Дедалі частіше надходять повідомлення про затримання федеральною службою безпеки російських цивільних за підозрою у фінансовій допомозі українським силам.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?