Путін уже змінив рішення щодо наступу РФ на фронті — Bloomberg
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін уже змінив рішення щодо наступу РФ на фронті — Bloomberg

Путін уже змінив рішення щодо наступу РФ на фронті — Bloomberg
Джерело:  online.ua

Російський диктатор Володимир Путін уже відмовився від ідеї щодо подальшого наступу на полі бою цієї весни, а також наказав армії РФ наразі сконцентруватися на стримуванні контрнаступу Збройних сил України.

Джерело:  Bloomberg

Кремль наказав армії РФ перейти в оборону

Згідно з даними журналістів, Кремль ухвалив таке рішення після того, як окупантам не вдалося завоювати значних позицій. Саме тому російським загарбникам наказали перейти у режим оборони на тлі майбутнього контрнаступу ЗСУ.

Окрім того, наголошується, що, під час підготовки до тривалої боротьби, Володимир Путін має намір набрати лише цьогоріч до 400 000 контрактників, щоб посилити армію РФ.

Призов минулої осені похитнув суспільну довіру і спровокував втечу з країни близько мільйона росіян, – пише видання.

Путін готується до затяжної війни

Журналісти звертають увагу на те, що очільник Кремля уже багато разів давав зрозуміти, що він налаштований на затяжну війну.

Путін розраховує не лише на те, що армія РФ зможе заблокувати контрнаступ ЗСУ, а також й вірить, що підтримка України міжнародною спільнотою почне слабшати.

Видання, посилаючись на своїх інсайдерів, зазначає, що наразі на полі бою знаходяться майже всі 300 000 росіян після масштабної осінньої мобілізації, проте Росія не змогла захопити жодного великого міста.

Україна тим часом планує розпочати масштабний контрнаступ у найближчі місяці з військовими, які пройшли навчання в Європі і США, і з використанням нещодавно поставлених танків, бронемашин та іншого озброєння. Київ може спробувати прорвати російські лінії і розірвати сухопутний міст окупованої території, який зараз з'єднує Крим з материковою частиною Росії.

Згідно з даними журналістів, з метою посилення своєї армії у РФ уже запустили кампанію з набору солдатів-контрактників на термін до кількох років.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?