Путін віддав наказ транслювати в кінотеатрах на території РФ фільми про війну проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін віддав наказ транслювати в кінотеатрах на території РФ фільми про війну проти України

Путін віддав наказ транслювати в кінотеатрах на території РФ фільми про війну проти України
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін наказав транслювати у кінотеатрах на території РФ пропагандистські фільми про війну проти України. 

Джерело: указ Путіна на сайті Кремля

Путін наказав нав'язати жителям РФ брехню Кремля про війну проти України 

Зокрема, в кінотеатрах проводитимуть покази пропагандистських кремлівських нібито документальних стрічок про розв'язану Кремлем злочинну війну проти України.

У той же час в школах будуть проводитись спеціальні уроки про війну в Україні.

Так, Мінкульт РФ має до 1 лютого оприлюднити пропозиції щодо переліку пропагандистських стрічок, які показиватимуть у російських кінотеатрах.

Також Путін доручив провести фестиваль "патріотичного документального кіно", а також посприяти російським документалістам у підготовці матеріалів про учасників війни в Україні, які "виявили відвагу, мужність і героїзм".

Крім того, до 1 квітня в Росії за наказом Путіна мають створити "громадські простори, арт-об'єкти та шкільні музеї" на честь окупантів та провести у російських школах уроки з цієї теми.

У той же час представник Головного управління військової розвідки Міноборони України Андрій Черняк зазначив, що на тлі неминучої поразки окупаційна армія РФ стягує додаткові підрозділи на північ анексованого Криму з метою утримання інших окупованих територій України.

За словами Черняка, окупанти наразі докладають чималих зусиль для збереження контролю над сухопутним коридором до Криму.

У цьому полягала їхня ідея захоплення Донецької області, узбережжя Азовського моря, також у їхніх планах було відрізати Україну від Чорного моря. Але країна-окупант не змогла реалізувати жодних планів в Україні. Враховуючи, що наші закордонні партнери поставляють нам нові зразки озброєння, так званий сухопутний коридор до Криму, звичайно, не є безпечним. Україна завдаватиме ударів по позиціях росіян на всій окупованій території, - підкреслив Черняк.

Представник ГУР зазначив, що окупаційна армія перекидає на північ Крима нові підрозділи.

Також загарбники продовжують будувати оборонні споруди як на півночі тимчасово окупованого півострова, так і на тимчасово окупованій частині Херсонської області.

Вони програють, тому створюють захисні споруди там, де можуть, розуміючи, що їм доведеться вести на цих рубежах бойові дії, - наголосив Черняк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?