Путін визнав гострий дефіцит боєприпасів в армії РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін визнав гострий дефіцит боєприпасів в армії РФ

Путін визнав гострий дефіцит боєприпасів в армії РФ
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін визнав гострий дефіцит боєприпасів в армії РФ та намагався виправдати введення ліміту для військових на використання снарядів.

Джерело: російські ЗМІ

Путін визнав снарядний голод у власній окупаційній армії 

За словами кремлівського диктатора, провідні країни НАТО щомісяця виробляють 14-15 тис боєприпасів. Українські військові протягом доби використовують близько 5 тис снарядів. Однак росіяни використовують значно більше боєприпасів.

ЗС Росії витрачали набагато більше. Я зараз не хочу давати оцінку раціональності прийняття рішень на різних рівнях військового управління, але зараз Генштаб та Міноборони змушені запроваджувати певні ліміти, - визнав Путін.

Також Путін, реагуючи на плани Євросоюзу поставити Україні мільйон снарядів, нафантазував про потужний російський військово-промисловий комплекс і пообіцяв за той самий термін виготовити втричі більше снарядів для армії РФ.

Путін сбрехав про виготовлення понад 1,5 тис новеньких танків 

Кремлівський диктатор почав цинічно брехати про плани нібито виготовити понад 1,6 тис новеньких танків.

Про танки, ми знаємо про ці нові поставки в Україну. Вони планують передати Україні понад 400 танків, - зазначив Путін.

За його словами, за цей час Росія зможе виготовити "нових" та модернізувати наявних понад 1600 танків. Також він відреагував на новину, що Україна має отримати мільйон боєприпасів для артилерії та назвав цю кількість "значною".

А загальна кількість танків в армії РФ буде "перевищувати" в три рази кількість танків у ЗСУ, - цинічно збрехав Путін.

Останнім часом з'явилась інформація, що Росія знімає зі зберігання одні з найстаріших танків Т-54 і Т-55 та відправляє їх в Україну. Т-54 було прийнято на озброєння радянською армією ще у другій половині 1940-х років, а Т-55 - у 1958 році.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?