Путін визнає свою поразку в Україні: британський міністр Воллес відреагував на мобілізацію у РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін визнає свою поразку в Україні: британський міністр Воллес відреагував на мобілізацію у РФ

Путін визнає свою поразку в Україні: британський міністр Воллес відреагував на мобілізацію у РФ
Джерело:  online.ua

На переконання очільника Міністерства оборони Британії Бена Воллеса, рішення російського диктатора Володимира Путіна щодо часткової мобілізації де-факто є визнанням з його боку, що Росія почала програвати. 

Джерело: сайт Міноборони Британії

Британський міністр Воллес відреагував на мобілізацію у РФ

Порушення президентом Путіним власних обіцянок не мобілізувати власне населення, як і протиправна анексія територій України - це визнання, що його вторгенння провалюється. Він, разом з міністром оборони, відправив десятки тисяч своїх громадян на смерть, погано оснащених і під поганим керівництвом. Ніякі погрози й пропаганда не можуть приховати того факту, що зараз Україна виграє у війні, міжнародна спільнота об’єднана, а Путін стає глобальною парією, - наголосив очільник Міноборони Британії.

Як світ відреагував на часткову мобілізацію у РФ

За словами пані посла США Бріджит Брінк, рішення Путіна про мобілізацію та псевдореферендуми "ознаками слабкості й провалу".

Посол ЄС Матті Маасікас звернув увагу на те, що Україні потрібен мир на її власних умовах, з повагою до суверенітету й територіальної цілісності України, і ЄС продовжить підтримку.

Що відомо про рішення Путіна щодо мобілізації

21 вересня очільник Кремля Путін оголосив у Росії часткову мобілізацію та заявив, що "не блефує" погрозами застосування ядерної зброї.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?