Путін заявив про початок контрнаступу ЗСУ та визнав дефіцит сучасного озброєння в армії РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін заявив про початок контрнаступу ЗСУ та визнав дефіцит сучасного озброєння в армії РФ

Путін заявив про початок контрнаступу ЗСУ та визнав дефіцит сучасного озброєння в армії РФ
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін вслід за власною пропагандою почав заявляти про нібито початок контрнаступу українських військових. Також він визнав нестачу сучасного озброєння в армії РФ. 

Джерело: Російські Telegram-канали

Чому Путін заявляє про початок контрнаступу ЗСУ 

Можна абсолютно точно констатувати, що цей наступ почався. Про це свідчить використання стратегічних резервів української армії. Але на жодній із ділянок бойових дій українські війська не досягли поставлених перед ними завдань, - почав цинічно брехати кремлівський диктатор.

Він почав повторювати тези кремлівської пропаганди та міноборони країни-агресорки про нібито відбиття атак українських військових на всіх напрямках.

При цьому Путін визнав, що росіянам не вистачає сучасних озброєнь.

Диктатор додав, що оборонно-промисловий комплект країни-агресора нібито розвивається швидко, і "всі поставлені перед оборонкою завдання будуть безумовно виконані".

Армія РФ в паніці через наближення початку контрнаступу ЗСУ у Запорізькій області  

За словами військового експерта Владислава Селезньова, злочинна армія РФ навряд чи буде перекидати підрозділи з окупованої частини Херсонської області до Запорізької, де останнім часом посилились бойові дії.

Експерт зазначив, що окупанти у паніці через наближення контрнаступу ЗСУ і активно риють окопи поблизу Криму.

Селезньов підкреслив, що хоч наразі рівень води на Херсонщині внаслідок підриву росіянами Каховської ГЕС залишається дуже високим, це навряд чи змусить російських військових злочинців перемістити власні підрозділи звідти, адже ворог боїться початку контрнаступу ЗСУ.

Вода зараз висока, але з часом вона відійде. За таких умов переміщувати велику кількість особового складу не доцільно. Бо ворог ще й досі не знає щодо наших планів. А відповідно він може перейматися, чи не перейде українська армія в контрнаступ тільки но ситуація з водою стабілізується, - наголосив експерт.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?