Путін збудував для себе "царське село" — фото та відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін збудував для себе "царське село" — фото та відео

Путін збудував для себе "царське село" — фото та відео
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися опозиційним журналістам, диктатор Володимир Путін, як російські імператори минулого, збудував для себе та членів своєї родини нове "царське село" - за їхніми словами, це конгломерат земельних володінь у Підмосков'ї навколо офіційної резиденції президента РФ в Ново-Огарьово.

Джерело: "Проект"

Журналісти показали, як виглядає царське село Путіна

Що важливо розуміти, очільник Кремля живе і працює в садибі Ново-Огарьово.

Ба більше, він навіть закріпив її за собою до кінця життя.

Протягом травня 2023 року там облаштували буквально все - басейн, лазню, різні ванни і спортзал, а 8 років тому до резиденції навіть підвели секретну залізничну гілку.

Окрім того, вдалося дізнатися, землі навколо Ново-Огарьово купували через закордонні офшори, а потім передавали донькам російського диктатора - Марії та Катерині.

Для конспірації на дівчат нічого не записували - наприклад, території молодшої Катерини після весілля переписали на її чоловіка Кирила Шамалова.Поруч із молодшою донькою оселилася і її мати - колишня дружина Путіна Людмила разом із новим чоловіком Артуром Очеретним. На них теж нічого не записували - як номінал використовували того ж Шамалова.

За словами опозиційних журналістів, Їхніми ділянками, кожна з яких коштує не менше мільярда рублів, територія "царського села" не обмежується.

Все належить особисто російському диктатору

Йдеться про масштабне володіння, про які треба знати головне - на кого б вони не були записані, землі належать особисто Володимиру Путіну.

Фото - proekt.media

Як вдалося дізнатися редакції видання, в одному з двох будинків біля Ново-Огарьово Шамалов і його дружина, цілком можливо, ніколи не жили.

Вони виписали довіреність на користування нерухомістю сім'ї Людмили Путіної - ексдружини диктатора і матері Катерини.

Фото - proekt.media

Ще 7 років тому стосунки Кирила і Катерини почали псуватися, що стало причиною розлучення.

Після цього колишньому чоловіку довелося позбутися всієї своєї нерухомості в "царському селі" без винятку.

Друг Путіна Аркадій Ротенберг (точніше, його люди) зареєстрував у Петербурзі таке собі АТ "Корал", якому Шамалов передав усі три ділянки і обидва будинки - біля Ново-Огарьово і в Знам'янському. Не можна сказати, що Шамалова взагалі залишили без грошей - йому заплатили 2,3 млрд руб., значно менше за ринкову вартість активів.

Журналісти звертають увагу на те, що 30 травня найважливіше місце для очільника Кремля ризикувало стати об'єктом атаки українських дронів.

Як уже згадувалося раніше, один із них було збито всього за чотири кілометри від резиденції диктатора.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?