Путін жорстко змушує Лукашенка йти у наступ — білоруський опозиціонер
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін жорстко змушує Лукашенка йти у наступ — білоруський опозиціонер

Путін жорстко змушує Лукашенка йти у наступ — білоруський опозиціонер
Джерело:  online.ua

За словами білоруського опозиціонера Павла Латушка, наразі російський диктатор Володимир Путін тісно співпрацює із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком. 26 травня стало відомо, що останній навіть наказав створити оперативне командування на кордоні з Україною.

Джерело: "24 Канал"

Путін змушує Лукашенка наступати на Україну

Як стверджує опозиціонер, можна просто звернути увагу на останню зустріч Путіна з Лукашенком, яка тривала 5 годин й зразу ж зробити певні висновки.

Нібито Путін жорстко змушує Лукашенко йти в наземний наступ і долучитись до війни проти України, – наголошує Павло Латушко.

За словами політика, цю інформацію він отримав від власних інсайдерів й вона потребує перевірки. Однак останні заяви білоруського диктатора підтверджують її правдивість.

Олександр Лукашенко (фото — kremlin.ru)

Можна зробити висновок, що такий сценарій (нападу з боку Білорусі – ред) – реальний. Утім Лукашенко нібито проти цього сценарію, він чинить спротив й не готовий до цього, – стверджує Латушко.

На переконання опозиціонера, раніше у Лукашенка було завдання дестабілізувати ситуацію на кордоні Польщі та України. Він робив усе можливе, щоб Україна відправила максимальну кількість українських військових до кордону з Білоруссю.

 З іншого боку, Лукашенко разом з Путіним хотів би "покарати" Польщу за те, що перша висловлює суттєву підтримку Україні й забезпечує постачання зброї, – переконаний політик.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?