Путін зібрав російських олігархів та повчав їх щодо ведення бізнесу
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін зібрав російських олігархів та повчав їх щодо ведення бізнесу

Путін зібрав російських олігархів та повчав їх щодо ведення бізнесу
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін вперше від початку війни проти України зібрав на зустріч найбільших російських олігархів, намагаючись повчати їх правильному веденню бізнеса та вимагаючі зберігати активи в РФ.

Джерело:  The Guardian

Що відомо про першу після початку війни зустріч Путіна із російськими олігархами 

Зокрема, під час зустрічі кремлівський диктатор почав переконувати російських олігархів у нібито кращих умовах для бізнесу в РФ, а ніж в країнах ЄС та США, які ввели санкції проти РФ.

Так, Путін закликав російських підприємців вкладати гроші в нові технології, виробничі потужності та підприємства, щоб захистити РФ від нібито спроб Заходу зруйнувати російську економіку.

За його словами, у РФ відкриваються "величезні можливості практично для будь-якого бізнесу".

Ті, хто залишився тут і реально працює, виявилися розумнішими, енергійнішими, ефективнішими, ніж ті, хто виїхали і дають поради нашим недоброзичливцям. Я часто від вас чув, що там надійніше. А тепер? Ми всі маємо розуміти, що тут основа нашого існування, - цинічно почав брехати Путін.

На зустрічі із кремлівським диктатором були присутні

мільярдери Олег Дерипаска, Володимир Потанін, Олексій Мордашов, Герман Хан, Віктор Вексельберг, Віктор Рашніков, Андрій Мельниченко та Дмитро Мазепін. Майже всі вони потрапили під санкції Заходу з лютого минулого року.

Виступаючи сьогодні, Путін заявив, що у нього не було іншого вибору, окрім як "ввести свої сили в Україну".

За його словами, Росія зіткнулася з "війною санкцій", але швидко переорієнтовує свою економіку на країни, які не вводили обмежень проти держави-агресора.

Путін в черговий раз заявив про війну із Заходом 

При цьому кремлівський диктатор знову заявив про санкційну війну РФ із Заходом.

Російський президент, можливо, відмовляється називати своє вторгнення в Україну війною, але він сказав, що веде санкційну "війну" із Заходом, -зазначили з цього приводу журналісти видання Sky News.

При цьому Путін почав нести маячню про те, що нібито невдовзі жителі країн Європи будуть їздити за продуктами до РФ.

За словами Путіна, у Європі нібито наразі проблеми з продуктами через те, що основні постачальники були з Росії. На його думку, до проблем з продуктами в ЄС привели антиросійські санкції.

Більш того, Путін впевнений, що європейцям доведеться їхати в Росію за продовольством.

Влада радить європейцям замість томатів у салат використовувати ріпу. Ріпа гарний продукт, але і за нею їм доведеться їхати в Росію. Рівень врожаю у нас значно вище, у них там засухи та і без наших добрив вони не зможуть збільшити кількість урожаю, - заявив кремлівський диктатор.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?