Путіна готують до операції через рак підшлункової залози
Категорія
Політика
Дата публікації

Путіна готують до операції через рак підшлункової залози

Путіна готують до операції через рак підшлункової залози
Джерело:  online.ua

За інформацією Рос-ЗМІ, кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна готують до операції через виявлений рак підшлункової залози.

Джерело: Telegram-канал"Зможемо пояснити"

У Путіна важка форма раку підшлункової залози 

Журналісти каналу з'ясували, що операцію кремлівському диктатору проводитимуть у Національному медичному Дослідницькому центрі онкології ім. Блохіна.

Інформацію про підготовку Путіна до операції підтвердив ізраїльський журналіст, оглядач Інтернет-видання "Деталі" Марк Котлярський.

У бесіді з каналом "можемо пояснити" Котлярський уточнив, що одне з його джерел — зі столичних лікарських кіл, інший близький до підрозділу кремлівської адміністрації, що відповідає за здоров'я першої особи.

Для операції готується і закритий для прийому інших пацієнтів один з корпусів центру Блохіна, зараз пацієнта № 1 чекають на передопераційне обстеження (пункцію черевної порожнини).

Між тим  спікер Ради Федерації РФ Валентина Матвієнко заявила, що Кремль готовий до переговорів з Україною.

Ми відкриті для переговорів. Потрібні дипломатичні, мирні рішення, але для цього потрібна воля двох країн. Ми готові до переговорів, підписання угоди, яка припинила б громадянську війну на Україні та привела до миру, але ми не бачимо таку зворотну реакцію з боку Києва, - цинічно заявила Матвієнко.

Зі свого боку президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна не планує вести війну на території РФ після надання далекобійних РСЗВ збоку США.

У Білому домі кажуть, що ми можемо їх використати для нападу на Росію. Слухайте, ми не плануємо атакувати Росію. Нам не цікава РФ, ми не воюємо на її території, - наголосив президент.

Також Зеленський заявив, що Україна не збирається поступатися своїми територіями, але визнав, що "з деякими територіями є деякі складності, є деякі деталі, але всі ці складності, їх можна було б обговорити, і ці обговорення були б необхідні, щоб зупинити війну" .

Фото - facebook.com/navy.mil.gov.ua

Водночас, президент заявив, що ультиматумів від Росії не прийме.

Якщо йдеться про ультиматуми і "Ви повинні поступитися третиною своєї території, ми дамо вам спокій і залишимо в живих" - це не те, про що ми можемо домовитися, - підкреслив Зеленський. 

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?