Ракетний удар РФ по Краматорську — останні подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Ракетний удар РФ по Краматорську — останні подробиці

Ракетний удар РФ по Краматорську — останні подробиці
Джерело:  online.ua

В результаті ракетного удару ввечері 1 лютого по житловому сектору Краматорська Донецької області щонайменше 2 людини загинули, 21 – постраждала. Окрім того, повідомляється, що росіяни пошкодили 8 багатоквартирних будинків, один із них зруйновано повністю.

Джерела:  пресслужба поліції Донецької області  у Facebook,  Державна служба України з надзвичайних ситуацій  у Telegram,  голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко

Ракетний удар РФ по Краматорську 1 лютого: є загиблі та поранені

Війська РФ поцілили в житловий сектор міста ракетою "Іскандер-К". Пошкоджено щонайменше 8 багатоквартирних будинків, з них один повністю зруйновано. Попередньо відомо про 2 загиблих цивільних мешканців і 21 пораненого. Під завалами можуть залишатися люди,- йдеться в повідомленні.

Оновлено о 09:15: Кількість загиблих зросла до 3 осіб

Фото — facebook.com

Керівництво Нацполіції заявляє, що наразі триває пошуково-рятувальна операція.

Згідно з останніми даними, на місці ракетного удару працюють 11 слідчо-оперативних груп, вибухотехніки, кінологи, парамедики, патрульні поліцейські та інші підрозділи, загалом – понад 100 поліцейських.

Фото — facebook.com

За словами журналістів, поліцейські евакуюють постраждалих та мешканців дому, куди влучила ракета, до місцевої школи, де знаходяться пункт прихистку.

О 06:00 ранку Кириленко повідомив, що в результаті ракетного удару РФ по Краматорську загинули дві людини, третя людина, про яку повідомлялося як про загиблу, вдалося реанімувати.

Фото — facebook.com

В Краматорську загинули не три, а дві людини. Одну людину вдалось реанімувати і відправити на лікування в Дніпро. Кількість постраждалих - 21 людина, 8 людей поранено, двоє з них в тяжкому стані і транспортовані до Дніпропетровської області, де їм провели стабілізуючі операції, – розповідає очільник Донецької ОВА.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?