Разумков публічно висварив Трухіна після скандальної ДТП
Категорія
Україна
Дата публікації

Разумков публічно висварив Трухіна після скандальної ДТП

Разумков публічно висварив Трухіна після скандальної ДТП
Джерело:  online.ua

7 вересня очільник українського парламенту Дмитро Разумков заявив, що народний обранець від фракції "Слуга народу" Олександр Трухін мав би відкрито розповісти про свою роль в автотрощі, яка сталася 23 серпня під Києвом, коли він повертався з Полтави.

Джерело: сайт ВРУ

Разумков у Раді прокоментував ДТП за участі депутата Трухіна

"Важливим питанням залишається рівність перед законом, для депутатів у першу чергу. Я думаю, що всі багато чули про події, пов’язані з ДТП і з нашими колегами. Я знаю позицію більшості і впевнений, що позиція інших фракцій така сама: тут не може бути якихось індульгенцій, тут повинна бути об'єктивна реальність. Людина повинна виходити й казати – не треба створювати собі й парламенту проблем, треба вийти і чесно сказати, яка ситуація, що трапилося. Я вже говорив: у ДТП можемо потрапити всі – ми всі люди, всі їздимо за кермом, але потім, коли ти промовчав хвилину, проблема відображається на всіх: на всіх депутатах, більшості, меншості, від влади. Це той негатив, який точно не потрібен українському парламенту сьогодні", - наголосив Дмитро Разумков.

Що відомо про ДТП з "слугою народу" Трухіним

Як уже згадувалося раніше декількома українськими виданнями, 23 серпня народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Трухін, будучи напідпитку, спровокував ДТП дорогою з Полтави до Києва. Згодом близько 30-ти медіа почистили повідомлення про цю аварію, в якій постраждали шестеро осіб. Після цього незалежні українські журналісти дійшли висновку, що інформацію про автотрощу за участю політика намагаються приховати.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?