Режисер "Володаря перснів" показав перші кадри фільму про The Beatles
Категорія
Культура
Дата публікації

Режисер "Володаря перснів" показав перші кадри фільму про The Beatles

Режисер "Володаря перснів" показав перші кадри фільму про The Beatles
Джерело:  online.ua

Коронавірус COVID-19 спричинив паузу в роботі над документальним фільмом про The Beatles, до якої залучений режисер Пітер Джексон. Утім, напередодні він звернувся до "всіх фанатів" гурту з відеороликом, у якому продемонстровано окремі фрагменти стрічки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube.

Передбачається, що "The Beatles: Get Back" вийде у кінотеатрах у 2021 році. Режисер зауважив, що особисто вдячний шанувальникам за терпіння. Робота над фільмом повинна була завершитися до кінця 2020 року.

"Єдина гарна новина — ми працюємо з Нової Зеландії. Оскільки наша країна майже перемогла вірус, ми змогли повернутися в монтажну студію та продовжити роботу", - наголосив Джексон.

Стрічку створюють з 56-годинного матеріалу, записаного 1969 року для іншого проєкту — фільму "Let It Be", який вийшов рік потому. Кадри демонструють спільну роботу музикантів над новими піснями, знімальна група знаходилася постійно у студії.

Фінальним акордом стрічки "Let It Be" став концерт на даху будівлі — цей виступ став останнім для гурту. Пізніше "бітли" розсварилися та розірвали музичні стосунки.

З трагічною смертю Джона Леннона 1980 року відновлення The Beatles у повноцінному класичному складі стало неможливим. Наразі після смерті Джорджа Гаррісона 2001 року в живих залишаються Рінго Стар та Пол Маккартні, який особисто прокоментував публікацію Пітера Джексона на YouTube.

Для режисера це вже не перша документальна стрічка. Два роки тому вийшов фільм "Вони ніколи не постарішають", присвячений британським ветеранам Першої світової війни. Для створення використали унікальні архівні кадри, яки раніше не публікували.

Як повідомляв ONLINE.UA, навколо розвалу гурту The Beatles утворилося за довгі десятиріччя чимало чуток. колишній учасник Пол Маккартні у нещодавньому інтерв’ю розповів про своє бачення зіркового розпаду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?