Резніков зробив тест-драйв американських БТР Stryker і Cougar — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Резніков зробив тест-драйв американських БТР Stryker і Cougar — відео

Резніков зробив тест-драйв американських БТР Stryker і Cougar — відео
Джерело:  online.ua

В Україну активно надходить техніка від партнерів. Повітряно-штурмові сили України вже отримали і протестували від Америки бронетранспортери Stryker і Cougar.

Джерело: Олексій Резніков

Американських БТР Stryker і Cougar в Україні

Міністр оборони Олексій Резніков особисто подивився та прокатався на бронетранспортерах, які передала Америка.

Strykers і Cougars тепер у вправних руках Повітряно-штурмових сил. Взяв їх на тест-драйв. Я радий, що найкращі солдати світу отримують найкращу техніку від наших партнерів. Вони наблизять нас до перемоги, - написав він.

Крім того, Резніков подякував президенту США Джо Байдену, міністру оборони США Ллойд Остіну та всім американцям за допомогу Україні.

Що відомо про Stryker та Cougar

Stryker — це бойові броньовані машини американського виробництва. Вони перебувають на озброєнні механізованих військ армії США.

БТР Stryker призначені для транспортування мотопіхоти, ведення вогню, вогневої підтримки та всебічної підтримки механізованих підрозділів.

Cougar — це американська важка бронемашина класу MRAP. Ці бронемашини розроблені для перевезення піхоти з захистом від мін і засідок.

Резніков обкатав БМП Marder

У Міністерстві оборони показали німецькі БМП Marder. На одному з них вже прокатався глава відомства.

Резніков особисто випробував Marder та зазначив, що це — чудовий приклад німецької якості.

З нетерпінням чекаємо скорого приручення Леопардів. Мені подобається, як вони ревуть! Був би щасливий, якби посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен змогла б до мене приєднатися. Дякуємо канцлеру Олафу Шольцу, міністру оборони Борису Пісторіусу та народу Німеччини, — написав Резніков.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?