Результати відчує ворог: голови СБУ та ГУР провели спільну нараду
Категорія
Україна
Дата публікації

Результати відчує ворог: голови СБУ та ГУР провели спільну нараду

Результати відчує ворог: голови СБУ та ГУР провели спільну нараду
Джерело:  online.ua

23 січня очільник СБУ Василь Малюк та керівник ГУР МО Кирило Буданов провели спільну робочу нараду.

Джерело: СБУ, ГУР

Малюк та Буданов провели спільну нараду

Очільники СБУ та ГУР наголосили, що між спецслужбами немає розбіжностей.

Перемога України обов’язково настане! Для того, щоб її пришвидшити, СБУ та ГУР МО працюють у тісній взаємодії 24/7. Разом захищаємо країну, нищимо ворога, спільно розробляємо нові спецоперації та успішно втілюємо їх у життя, - повідомили в СБУ.

У СБУ додали, що наслідки наради будуть найкращим свідченням ефективної та злагодженої комунікації двох відомств.

Головне, що у нас є спільне розуміння цілком конкретних кроків, які наближають перемогу України. Результати взаємодії СБУ та ГУР МО ворог дуже швидко відчує на собі – на окупантів чекають нові чергові сюрпризи, - зазначив очільник Служби безпеки України Василь Малюк.

У ГУР зазначили, що чутки про нібито непорозуміння між керівниками ГУР МО України та СБУ є ворожими наративами, які спростовуються щоденною спільною роботою зі знешкодження ворога.

Чому ГУР та СБУ скоординовують роботу

5 березня 2022 року представники СБУ у Києві застрелили банкіра Дениса Кірєєва під час затримання. Він брав участь у переговорах України з РФ 28 лютого. СБУ підозрювала його у нібито держзраді.

У січні 2023 року The Wall Street Journal опублікувало статтю, де вказано, що Кірєєва ГУР завербувала кілька років тому і саме він сказав Буданову 23 лютого 2022 про плани РФ щодо вторгнення і атаки на Київ, що, за словами Буданова, допомогло Києву вистояти у перші години.

Після публікації статті, радник голови Офісу президента Михайло Подоляк сказав, що Кірєєва вбили через погану координацію між українськими спецслужбами на початку війни.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?