РФ готуватиме білоруських льотчиків на літаках зі спеціальною бойовою частиною — Путін
Категорія
Політика
Дата публікації

РФ готуватиме білоруських льотчиків на літаках зі спеціальною бойовою частиною — Путін

РФ готуватиме білоруських льотчиків на літаках зі спеціальною бойовою частиною — Путін
Джерело:  online.ua

За словами очільника Кремля Володимира Путіна, він обговорив з білоруським диктатором Олександром Лукашенком спільне виробництво нової військової техніки та підготовку білоруських військових льотчиків росіянами. 

Джерело: російська пропагандистська інформаційна агенція "РБК"

Путін заявив, що РФ готуватиме білоруських льотчиків

19 грудня у Мінську пройшли переговори між російським та білоруським диктаторами.

За словами Путіна, головування в ОДКБ з 1 січня переходить до Білорусі.

Окрім того, очільник Кремля додав, між офіційними Москвою та Мінськом не зупиняється спільне військове планування, діє російсько-білоруське регіональне угруповання військ, наразі на території Білорусі проводять заходи бойового злагодження з'єднань і військових частин, "створена і несе бойове чергування єдина система протиповітряної оборони".

Домовилися й надалі спільно вживати всіх необхідних заходів для надійного забезпечення безпеки двох наших країн... Вважаю за можливе продовжити і реалізацію пропозицій президента Білорусії з підготовки екіпажів бойових літаків армії Білорусії, які вже переобладнані для можливого застосування боєприпасів повітряного базування зі спеціальною бойовою частиною, - повідомив російський диктатор.

За словами очільника Кремля "така форма співпраці – не наш винахід". Він нагадав, що Штати проводять ідентичні заходи із союзниками Альянсу протягом десятиліть, а Росія і Білорусь, бреше Путін, нібито роблять це через "складну ситуацію на зовнішніх кордонах Союзної держави".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?