РФ обстріляла пологове відділення біля Запоріжжя — загинуло немовля
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ обстріляла пологове відділення біля Запоріжжя — загинуло немовля

РФ обстріляла пологове відділення біля Запоріжжя — загинуло немовля
Джерело:  online.ua

Вночі 23 листопада російські війська обстріляли пологове відділення Вільнянської лікарні Запорізької області. Загинула новонароджена дитина.

Джерело: голова Запорізької ОВА Олександр Старух

Війська РФ обстріляли пологовий у Вільнянську

Вночі російські потвори обстріляли величезними ракетами маленьке пологове відділення Вільнянської лікарні. Горе переповняє наші серця – вбито немовля, яке щойно з’явилося на білий світ, - написав він.

За словами заступника керівника ОП Кирила Тимошенка, окупанти вдарили ракетами С-300. Загинув хлопчик, який народився 2 дні тому. Мати залишилася жива.

Поранені двоє лікарів, один з яких у важкому стані.

Старух додав, що на місці події працюють рятувальники.

Фото: t.me/starukhofficial

Ситуація у Запорізькій області

22 листопада у Запорізькій області зафіксовано 81 обстріл, переважна частина з яких по об’єктах інфраструктури. Жертв немає.

Війська РФ постійно наносять удари з території атомної станції.

в Енергодарі енергетики перевели реактори у стан гарячої зупинки, що дозволяє на мінімальному рівні запустити систему опалення.

Загарбник викрав 559 українських громадян, 219 з яких досі перебувають у заручниках. В умовах такого тиску люди евакуюються до Запоріжжя, але за день це вдалося лише 78 людям, з яких 11 дітей, - пише голова ОВА.

Також 22 листопада росіяни обстріляли Оріхів.

В результаті прямого влучання у пункт видачі гуманітарної допомоги у приміщенні школи, загинув соціальний працівник, ще дві жінки отримали поранення.

19 листопада у Запоріжжі кілька ворожих ракет, ймовірно С-300, завдали суттєвих руйнувань промисловому підприємству: одна з будівель повністю зруйнована, загинув працівник. Також пошкоджена енергомережа міста та система теплопостачання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?