РФ перекинула спецназ у Бєлгородську область для боротьби з партизанами
Категорія
Світ
Дата публікації

РФ перекинула спецназ у Бєлгородську область для боротьби з партизанами

РФ перекинула спецназ у Бєлгородську область для боротьби з партизанами
Джерело:  online.ua

Російська влада у терміновому порядку перекинула підрозділи спецпризначенців у Бєлгородську область через активність у регіоні партизанів та ДРГ.

Джерело: Центр національного спротиву

РФ перекинула спецназ у Бєлгородську область для боротьби з партизанам

За даними відомства у регіон було доставлено загін 322 центру російських ССО "Сенеж".

У ЦНС зауважили, що влада РФ почала настільки боятись партизан, що терміново припинила операції даного підрозділу і перенаправила бійців. Задача підрозділу - вести продиверсійну діяльність на російському прикордонні.

Ситуація у Бєлгородській області

У четвер, 1 червня, в районі прикордонного пункту Шебекіно Білгородської області, який знаходить в семи кілометрах від кордону з Україною, відбуваються бої. Тоді ж у РДК заявили про початок другої фази рейду до Бєлгородської області, розпочатого 22 травня.

Пізніше цього ж дня стало відомо, що "Російський добровольчий корпус" (РДК) обстріляв з "Градів" будівлю МВС у Шебекіно Білгородської області. У момент обстрілу в будівлі було повно силовиків, яких зігнали до відділу поліції через оголошений план "Крепость", а "Легіон Росії" знищив вантажівку з боєкомплектом та міномет.

Окрім цього місцеві жителі помітили рух військової техніки у бік кордону з Україною. Колона тягачів з танками рухалась в бік прикордонного міста Шебекіно.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?