РФ поскаржилася на порушення її кордонів військовим літаком Британії
Категорія
Світ
Дата публікації

РФ поскаржилася на порушення її кордонів військовим літаком Британії

РФ поскаржилася на порушення її кордонів військовим літаком Британії
Джерело:  online.ua

15 серпня Міністерство оборони Росії почало публічно заявляти про нібито порушення британським розвідувальним літаком їх повітряного простору у Баренцевому морі. Офіційна Москва також скаржиться, що через це довелося піднімати винищувач.

Джерело: росЗМІ

РФ стверджує, що військовий літак Британії порушив її кордони

За словами представників російського оборонного відомства, чергові сили протиповітряної оборони над акваторією Баренцевого моря виявили невідому повітряну ціль, що рухалася у напрямку російського кордону та порушила його в районі мису Святий Ніс.

Для припинення порушення державного кордону зі складу чергових сил ППО підняли винищувач МіГ-31бм, який ідентифікував його як літак радіотехнічної розвідки й радіоелектронної боротьби Повітряних сил Британії RC-135 ВВС Великобритании… Діями екіпажу МіГ-31бм літака-розвідника витіснили за межі території РФ, - йдеться в заяві Міноборони Російської Федерації.

Варто зазначити, що британське оборонне відомство та офіційний Лондон поки не коментували нові звинувачення команди російського диктатора Володимира Путіна.

Фото — facebook.com/royalairforce

Не можна також не згадати про те, минулого тижня влада Естонії викликала посла РФ через вертоліт, який "заблукав" в естонському повітряному просторі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?