РФ вдарила по зупинці в Торецьку — є загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ вдарила по зупинці в Торецьку — є загиблі

РФ вдарила по зупинці в Торецьку — є загиблі
Джерело:  online.ua

4 серпня армія Російської Федерації влучила у зупинку громадського транспорту в Торецьку Донецької області — за попередніми даними, загинули 8 людей.

Джерело: глава Донецької ОВА  Павло Кириленко

Росія знову вдарила по Торецьку

8 загиблих, 4 поранених – такі наслідки обстрілу Торецька, який росіяни здійснили сьогодні близько 11 години. Серед чотирьох поранених – три дитини. За попередньою інформацією, стріляли з артилерії. Влучили у зупинку громадського транспорту, де на той момент було скупчення людей, - йдеться в повідомленні очільника Донецької ОВА.

За словами Павла Кириленка, російські загарбники пошкодили церкву та поранили тамтешнього священика, пошкодили навколишні багатоповерхівки.

Чиновник звертає увагу на те, що що щодня російські окупанти б’ють по цивільним – щодня ми маємо загиблих та поранених.

Всі, хто досі залишається на Донеччині, наражають себе на смертельну небезпеку!
Звертаюся до всіх жителів області: не перетворюйте себе на російську мішень! Евакуюйтеся вчасно! - закликав Павло Кириленко.

Як уже згадувалося раніше, Кабінет Міністрів України запровадив обов’язкову евакуацію мешканців неокупованих районів Донецької області перед початком опалювального сезону.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?