РФ втрачає здатність продовжувати наступ в Україні — ЦРУ
Категорія
Світ
Дата публікації

РФ втрачає здатність продовжувати наступ в Україні — ЦРУ

РФ втрачає здатність продовжувати наступ в Україні — ЦРУ
Джерело:  online.ua

Представники Центрального розвідувального управління мають сумнів, що армія Російської Федерації зможе продовжувати наступальні операції в Україні так, як це було досі. Таку думку висловив високопоставлений представник ЦРУ з питань оборони, який говорив на умовах анонімності.

Джерело:  Sky News

ЦРУ заявило про виснаження армії РФ в Україні

Як стверджує американський розвідник, країна-агресорка "не може продовжувати так вічно", коли йдеться про їхній шквал атак.

Окрім того, представник ЦРУ звертає увагу на те, що можливості армії РФ стають дедалі "тупішими" після використання більшої частини запасів "розумнішої" зброї.

На переконання експерта, наступ у Донецькій області, цілком можливо, триватиме найближчий місяць, а Росія отримає невеликі успіхи дорогою ціною.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно очільник MI6 Річард Мур озвучмв думку, що країна-агресорка "ось-ось вичерпає потенціал" в Україні.

Фото — facebook.com/GeneralStaff.ua

Як стверджує керівник розвідки Великої Британії, російські військові, ймовірно, зроблять певну операційну паузу в найближчі кілька тижнів.

Я думаю, що вони ось-ось вичерпають потенціал. Наша оцінка полягає в тому, що росіянам буде все важче постачати живу силу протягом наступних кількох тижнів... Їм доведеться зробити певну паузу, і це дасть українцям можливість завдати удару у відповідь, - озвучив свій прогноз Мур.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?