РФ заявила про початок контрнаступу України — у ЗСУ відреагували
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ заявила про початок контрнаступу України — у ЗСУ відреагували

РФ заявила про початок контрнаступу України — у ЗСУ відреагували
Джерело:  online.ua

5 червня Міноборони РФ неочікувано для всіх заявило, що фіксує початок контрнаступу Збройних сил України. Однак представники ЗСУ уже спростували цю інформацію та закликали не вірити фейкам російських загарбників.

Джерело: СтратКом ЗСУ

Влада РФ вирішила організувати ІПСО про контрнаступ ЗСУ

Керівництво української армії попереджає, що в російських телеграм-каналах та в соцмережах планується масове поширення неправдивої інформації про бойові дії наших воїнів.

Кремль наказав своїм посіпакам розповсюджувати неправдиву інформацію про наступ, його напрямки та буцімто втрати ЗСУ.

Фото - скриншот

З цією метою ворог буде використову старі відео та фото, на яких зафіксована знищена техніка, загиблі та полонені бійці.

На переконання українських військових, головна ціль нової російської ІПСО – деморалізації українців і введення в оману власного населення.

Нагадуємо, що правдиву інформацію можна отримати тільки в оперативних зведеннях Генерального штабу, структур стратегічних комунікацій та від визначених офіційних спікерів Сил оборони та ЗС України, – йдеться в заяві.

РФ також бреше, що вже "зупинила контрнаступ України"

Команда глави Міноборони РФ Сергія Шойгу активно почала поширювати фейк про те, що українські воїни, мовляв, розпочали контрнаступ на Південнодонецькому напрямку.

Росіяни безсоромнр брешуть про широкомасштабний наступ відразу на п'яти ділянках фронту. Вони також вигадали, що у наступі беруть участь 6 механізованих і два танкових батальйони, а метою був прорив російської оборони на вразливій ділянці фронту

Ба більше, Шойгу навіть привиділися успіхи російської армії.

Офіційна Москва запевняє, що вже нібито зупинили "контрнаступ" України. Окупанти вкотре збрехали, що змогли завдати нашим воїнам "масштабних втрат".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?