Рогозін відправив Макрону витягнутий з хребта осколок міни
Категорія
Політика
Дата публікації

Рогозін відправив Макрону витягнутий з хребта осколок міни

Рогозін відправив Макрону витягнутий з хребта осколок міни
Джерело:  online.ua

Колишній голова "Роскосмосу" Дмитро Рогозін надіслав президенту Франції Еммануелю Макрону конверт з "осколком", який витягнули з його хребта. Рогозін заявив, що його начебто поранили з французької гаубиці "Caesar" в окупованому Донецьку.

Джерело: РосЗМІ

Що відомо про поранення Рогозіна у Донецьку 

Російські пропагандисти заявили, що у листі до Макрона Рогозін розповів, як у день народження йому у хребет та сідниці прилетіли нібито осколки від французької гаубиці Caesar, яку отримала на озброєння Україна.

Рогозін заявив, що осколок у хребті його "мало не вбив", але російські лікарі нібито зробили "диво".

Я знову живий і майже здоровий, - написав Рогозін у листі.

Зокрема, він попросив французького посла у РФ передати листа Еммануелю Макрону.

При цьому Рогозін звинуватив владу Франції у "підконтрольності Вашингтону".

Ба більше, Рогозін згадав термін "воєнні злочини", але заявляє, що за них буде відповідати НАТО, а не Росія, яка знищує українські міста.

Осколок, вирізаний хірургами з мого хребта, прошу передати Еммануелю Макрону. І ще скажіть йому, що ніхто не уникне відповідальності за "воєнні злочини" Франції, США, Великої Британії, Німеччини та інших країн НАТО на Донбасі, - зухвало заявив Рогозін.

За його словами, через нібито "французьких найманців" на Донбасі та французьку зброю у регіоні "загинули сотні мирних людей".

Проте він не згадав, скільки людей загинуло та продовжує гинути через збройну агресію окупаційної армії РФ проти України.

Нещодавно внаслідок підлого терористичного акту в Донецьку я отримав важке поранення. Лише завдяки великій майстерності і терпінню російських військових і цивільних лікарів я знову живий і майже здоровий? - заявив він.

Українські війська не коментували і не підтверджували обстріл ресторану "Шеш Беш" в окупованому Донецьку 21 грудня, де Рогозін відзначав свій день народження разом з представниками терористичного угрупування "ДНР".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?