Росія і Захід уже дійшли до стадії конфронтації — Пєсков
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія і Захід уже дійшли до стадії конфронтації — Пєсков

Росія і Захід уже дійшли до стадії конфронтації — Пєсков
Джерело:  online.ua

Незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков почав стверджувати, що відносини Росії і Заходу дійшли до стадії конфронтації, і далі жити доведеться в цих умовах.

Джерело: заява прессекретаря президента РФ під час програми "Москва. Кремль. Путін"

Пєсков заявив, що Захід та РФ дійшли до стадії конфронтації

Ми не рухаємося, ми вже приїхали на станцію під назвою "конфронтація". І нам потрібно бути зібраними, потужними і потрібно мати запас міцності, тому що нам ще доведеться жити в умовах цієї конфронтації, - цинічно зазначив Дмитро Пєсков.

За словами речника Кремля, колективний Захід "не любить і особливо не збирається любити Росію", однак країні-агресорці, мовляв, це нібито і не потрібно.

Ба більше, прессекретар російського диктатора вкотре повторив нову маячню, яку активно поширює офіційна Москва та її сателіт Білорусь, що нібито невиконання Мінських угод іншими їхніми учасниками стало причиною повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Нагадіємо, нещодавно колишня німецька лідерка Ангела Меркель почала стверджувати, що підписані у 2014 році Мінські угоди дали Україні "дорогоцінний час", щоб стати сильнішою – результати цього, як вона вважає, можна спостерігати зараз. На переконання ексканцлерки, Україна 2014-2015 років – це не сьогоднішня Україна.

Слова Меркель вкрай обурили білоруського диктатора Олександра Лукашенка.

А очільник Кремля Володимир Путін зізнався, що його розчарувала заява колишньої лідерки ФРН, а також цинічно зазначив, що, можливо, війну треба було починати раніше.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?