Росія не зможе вплинути на українську економіку ракетними ударами — представник ГУР Юсов
Категорія
Економіка
Дата публікації

Росія не зможе вплинути на українську економіку ракетними ударами — представник ГУР Юсов

Росія не зможе вплинути на українську економіку ракетними ударами — представник ГУР Юсов
Джерело:  online.ua

Росія не відмовляється від тактики ракетного терору проти України, проте вона вже не зможе вплинути на українську економіку.

Джерело: Андрій Юсов в ефірі телемарафону

РФ продовжить ракетний терор

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов заявив, що російські окупанти не будуть відмовлятися від ракетного терору, але їхній ракетний бліцкриг провалився.

Юсов зауважив, що наразі фіксується збільшення інтервалів між ракетними атаками РФ.

Якщо раніше це були щотижневі масовані ракетні удари, то зараз інтервал може бути в 3-4 тижні. Вони використовують "Шахеди", але вже по-іншому і кількісно, і по інтервалах. Ну і високоточного ракетного озброєння у росіян стає справді мало, - сказав він.

РФ також вже не може "дозволити собі засипати Україну "Калібрами", "Іскандерами", "Кинджалами"".

Так, застарілого ракетного озброєння у РФ ще багато. Особливо, коли мова йде про С-300 - це означає підвищення загрози для прифронтових територій і ми бачимо ці руйнування досі по Запоріжжю й інших містах. Але в цілому ця тактика ракетного терору вже зазнала поразки. Україна пережила зиму, енергетична система вистояла, вплинути на українську економіку, логістику росіяни вже не зможуть, - резюмував Юсов.

Нічні атаки РФ по Україні

Вночі з 17 на 18 березня РФ атакувала Україну 16 БПЛА, 11 з них збили сили ППО.

Влучання зафіксовані у Новомосковську Дніпропетровської області та у Яворівському районі на Львівщині. Є руйнування, без постраждалих.

Вночі 18 березні РФ атакувала Запоріжжя ракетами С-300.

Снаряди влучили в один з об'єктів житлового комплексу. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені розташовані поруч житлові багатоквартирні будинки: фасади, вікна, дахи.

Загиблих та травмованих немає.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?