Росія обстріляла турецьке судно "Тузла" у порту Херсона — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія обстріляла турецьке судно "Тузла" у порту Херсона — відео

Росія обстріляла турецьке судно "Тузла" у порту Херсона — відео
Джерело:  online.ua

Вночі 25 січня армія Росії обстріляла судно "Тузла" під прапором Туреччини, яке знаходилося у порту Херсона: в результаті атаки окупантів спалахнула пожежа. 

Джерело: турецькі ЗМІ, NTV  і  TGRT, інформаційна агенція  Reuters  із посиланням на компанію з безпеки судоходства Ambrey

Армія РФ атакувала турецьке судно "Тузла" у порту Херсона — відео

Згідно з даними турецьких журналвстів, внаслідок обстрілів Херсона пожежа спалахнула в стерновій рубці судна. Ніхто з представників екіпажа не був на борту, тому не постраждав, однак через це вони не змогли зарадити пожежі.

Як стверджують очевидці, після влучання росіян в корабель пролунав потужний вибух. Редакція Reuters підтверджує, що в турецьке судно влучила саме ракета РФ.

Що важливо розуміти, що "Тузла" була одним із кораблів, які застрягли в портах України після початку повномасштабного вторгнення РФ.

За словами іноземних журналістів, в українських портах, зокрема в Херсоні, заблоковано дванадцять турецьких суден, які не підпадають під дію "зернової угоди".

Учора ввечері стався напад, найімовірніше, на порт, і, схоже, вибуховий заряд потрапив у судно. Турецькі судна в Херсоні укомплектовані мінімальним екіпажем, тому немає ніяких травм або жертв, – розповів один із інсайдерів видання.

Не можна також не згадати про те, що ще декілька місяців тому МЗС України закликало Китай вимагати від Володимира Путіна негайного припинити атаки на критичну інфраструктуру України після того, як в результаті однієї з них постраждав об’єкт китайської компанії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?