Росія розширює масштаби військової підготовки дітей — ГУР
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія розширює масштаби військової підготовки дітей — ГУР

Росія розширює масштаби військової підготовки дітей — ГУР
Джерело:  online.ua

За даними української розвідки, в Росії почали розширювати масштаби військової підготовки для дітей. Для цього відкривають нові спеціалізовані класи.

Джерело: ГУР

В РФ хочуть залучати більше молоді до військової справи

В розвідці повідомляють, що у Бєлгороді та Бєлгородській області відкрито 500 кадетських класів та близько 1000 юноармійських класів.

Також у російському Бєлгороді на базі місцевого відділення ДОСААФ (Добровільне товариство сприяння армії авіації і флоту — масова оборонно-патріотична громадська організація СРСР, - ред.) відкрито курси початкової військової підготовки для тих, хто бажає служити в армії, однак не має відповідного досвіду. Випускників курсів схиляють до підписання контракту з ЗС РФ, - зазначають в ГУР.

За інформацією розвідки, наближення зони бойових дій до кордону Бєлгородської області змушує місцеву владу переносити низку об’єктів, пов’язаних із війною, в глибину російської території.

Зокрема, так званий «пункт прийому біженців», а по суті – насильно переміщених осіб, передислокований із району поблизу селища Нєхотєєвка до СМТ Октябрьский.

Логістика прийому людей залишається без змін: після оформлення «біженці» направляються у приміщення спортивного комплексу «Віраж» (критий картодром). З початку війни через пункт пройшли 6,5 тис. осіб, в тому числі 1,4 тис. дітей.

Одночасно не припиняється практика незаконного усиновлення дітей з Донбасу російськими сім’ями.

14 липня губернатор Московської області Воробйов анонсував завершення процедури «передачі 9 дітей з «ДНР» під опіку родинам з Підмосков’я.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?