Росія вдарила ракетою по лікарні в Миколаєві
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія вдарила ракетою по лікарні в Миколаєві

Росія вдарила ракетою по лікарні в Миколаєві
Джерело:  online.ua

Вночі 1 серпня армія Російської Федерації завдала масованого удару по Миколаєву - загарбники пошкодили травмпункт однієї з лікарень та приватні будинки. 

Джерело: мер міста Олександр Сєнкевич у  Telegram  таголова Миколаївської ОДА Віталій Кім в  Telegram

Росіяни завдали удару по лікарні у Миколаєві

Розбито травмпункт однієї з лікарень, пошкоджено чотири будівлі, медичний автотранспорт, вибито вікна. Попередньо без жертв, - розповів Віталій Кім.

За словами Олександра Сєнкевич, будівля частково зруйнована. Він звернув увагу на те, що в результаті ударної хвилі та уламків вікна вилетіли і в сусідніх лікувальних відділеннях. На щастя, персонал та пацієнти не постраждали".

Фото — telegram.org

Що важливо розуміти, цей травмпункт відкрили 3 роки тому - він був одним з найсучасніших в Україні.

Окрім того, Віталій Кім пізніше уточник, що внаслідок ураження приватних будинків у Миколаєві були поранені троє людей. Як стверджує глава Миколаївської ОВА, також сплахнула пожежа на території медичного диспансеру та згорів склад з медичними препаратами та продовольством.

Як уже згадувалося раніше, у ніч на понеділок росіяни знову атакували Миколаїв. 31 липня Миколаїв зазнав найбільшого за останні 5 місяців ворожого удару, виникло багато пожеж.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?