Росія вночі атакувала Київ, Одесу, Херсон та інші області
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія вночі атакувала Київ, Одесу, Херсон та інші області

Росія вночі атакувала Київ, Одесу, Херсон та інші області
Джерело:  online.ua

Вночі російські війська завдали масованої ракетно-доронової атаки по низці областей України.

Джерело: місцеві ОВА

Київ

У КМВА повідомили, що Київ окупанти атакували БПЛА «Shahed». На підступах до столиці ППО виявила і знищила усі ворожі дрони.

Попередньо, без жертв та руйнувань, але дані ще уточнюються. При нагоді, подякуйте бійцям протиповітряної оборони своїм донатом на їхні потреби і збори, - написав начальник КМВА Сергій Попко.

Одеса

В Одесі вночі кілька разів лунали вибухи. О 01:50 повітряні сили повідомили, що зафіксовано повторні пуски крилатих ракет "Калібр" з Чорного моря.

Після 2:00 ворог знову пустив крилаті ракети Х-22 з південного напрямку.

Житомирська область

Житомирщину під ранок ворог атакував дронами-камікадзе.

За попередньою інформацією внаслідок удару "шахедами" постраждав інфраструктурний об'єкт, є пошкодження приватних домогосподарств.

Херсон

Вночі окупанти атакувала “Шахедами” Херсон.

Близько 2:00 зафіксовано влучання у Шуменському мікрорайоні міста. Через удари сталася пожежа у будинку культури, а також пошкоджено двоповерхівку.

Працівникам ДСНС вдалося врятувати 89-річну жінку, котра опинилася під завалами власної оселі. Лікарі на місці надали постраждалій меддопомогу, її стан – задовільний.

Миколаївська область

На Миколаївщині ворог завдав удару по об'єктах рекреаційної інфраструктури в прибережній зоні Коблівської громади. Двоє людей постраждали.

У Сумські області також працювала ППО, знищено 4 БпЛА ''Shahed''.

Також про роботу ППО повідомляли в Полтавській та Дніпропетровській областях.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?