Росія заявила про атаку безпілотників на комбінат "Слава" у Брянській області
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія заявила про атаку безпілотників на комбінат "Слава" у Брянській області

Росія заявила про атаку безпілотників на комбінат "Слава" у Брянській області
Джерело:  online.ua

Російські ЗМІ повідомили, що на комбінат "Слава" у Брянській області за 80 кілометрів від кордону з Україною, було здійснено атаку безпілотниками.

Джерело: росЗМІ

Російський прикордонний комбінат атакували БПЛА

Повідомляється, що безпілотники впали за декілька метрів від резервуарів з паливом.

Наліт на комбінат, що знаходиться за 80 кілометрів від кордону Росії та України, стався сьогодні вночі. На територію комбінату залетіли приблизно два безпілотники — вони впали і вибухнули за три метри від резервуарів з дизельним паливом. У цей момент п'ятитонні резервуари були порожні та серйозної пожежі вдалося уникнути, - пишуть ЗМІ.

Там нагадують, що цей комбінат вже атакували безпілотниками. 30 листопада після атаки БПЛА на території комбінату спалахнули три резервуари.

Атаки безпілотників на російські військові бази

Зранку 6 грудня на аеродромі в Курській області сталася пожежа через атаку безпілотників. В адміністрації регіону повідомили про поширення пожежі на аеродромі на площі близько 500 квадратних метрів.

У мене є вже стала відповідь. Дуже часто росіяни палять і місцях, які заборонені для паління. Вони є небезпечними. Так було і в аеропорту в Джанкої, так було в портах, де кораблі зберігаються. Теж саме відбулося там (у Курську – ред.). "Бавовнятко" бавиться, коли хтось порушує правила паління, - відреагував на пожежу міністр оборони України Олексій Резніков.

5 грудня Міноборони РФ визнало удари БПЛА по військових аеродромах "Дягілєво" в Рязанській області та "Енгельс" Саратовської області РФ. Там заявили, що ціллю атак були літаки дальньої авіації РФ.

У РФ підтвердили пошкодження обшивки корпусу двох літаків, смерть трьох військових технічного складу, які перебували на аеродромі, та поранення ще чотирьох.

За даними ЗМІ, було пошкоджено два бомбардувальники-ракетоносці Ту-95 на "Енгельсі", на "Дягілєво" вибухнув бензовоз, унаслідок чого загинуло троє людей.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?