Росіяни майже припинили атаки в районі Бахмуту — Череватий
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни майже припинили атаки в районі Бахмуту — Череватий

Росіяни майже припинили атаки в районі Бахмуту — Череватий
Джерело:  online.ua

За інформацією речника Східного угруповання Сил оборони, полковника Сергія Череватого, в районі Бахмуту значно знизилась інтенсивність ворожих атак. Зокрема, протягом доби відбулось лише одне боєзіткнення з підрозділами злочинної армії РФ.

Джерело: "24 канал"

Що відбувається в районі Бахмуту 

При цьому Череватий зазначає, що попри значне зниження інтенсивності ведення бойових дій, ворог продовжує активно здійснювати обстріли по позиціям українських військових.

Протягом доби було зафіксовано 250 обстрілів з різних видів озброєння.

Внаслідок ударів ЗСУ у відповідь було ліквідовано не менше 80 російських військових злочинців та найманців ПВК "Вагнера".

Ще 99 окупантів зазнали поранень, одного кремлівського загарбника було взято у полон.

Знищено 3 САУ, станція РЕБ та склад з боєприпасами.  Наразі ворог проводить ротацію своїх військ, замінюючи бійців ПВК «вагнера» на інші підрозділи, - підкреслив Череватий.

Він акцентував на тому, що попри так звані успіхи та досягнуті цілі, про які розповідають російські медіа, військам агресора за 10 місяців так і не вдалося до кінця встановити контроль над Бахмутом.

Ротацію мізерних залишків ПВК «вагнера» полковник порівняв зі звичайною втечею з поля бою після поразки.

Що відомо про ситуацію в районі Куп'янська на Харківщині 

Череватий зазначив, що на Куп’янському напрямку противник здійснив 342 артилерійські обстріли, відбулося 2 бойових зіткнення та 3 ворожі авіаційні нальоти. 20 окупантів знищено та 52 — поранено.

Також наші захисники знищили гармату Д-20.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?