Росіяни обстріляли Сумщину з мінометів. Загинули люди
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни обстріляли Сумщину з мінометів. Загинули люди

Росіяни обстріляли Сумщину з мінометів. Загинули люди
Джерело:  online.ua

Росіяни зранку обстріляли Сумську область з мінометів. В Новослобідській громаді загинули двоє людей.

Джерело: Сумська ОВА

Росіяни зранку обстріляли Сумщину

За повідомленням Сумської ОВА, зранку 2 квітня попри тиху ніч в регіоні, росіяни завдали удару по деяким громадам Сумщини, в результаті чого загинули люди.

Для обстрілів росіяни використовували міномети.

Повідомляється, що в одному з населених пунктів Новослобідської громади близько 5 ранку росіяни вдарили по молоковозу. Зафіксовано 2 влучання.

В результаті обстрілу загинули 2 людини, а саме водій молоковоза та експедитор.

У Краснопільській громаді в результаті обстрілу з території РФ також зафіксували 2 “прильоти”.

В ОВА закликали мешканців області, зокрема тих, хто проживає поблизу кордону, бути обережними та дбати про власну безпеку.

Просимо вкотре жителів області бути особливо обережними й перебувати в безпеці, особливо мешканців прикордонних громад. Росіяни підступні, вони навмисне ціляться в мирних жителів – руйнують не лише ваше житло, а й ваше життя. І на жаль, вкотре ми маємо непоправні втрати… Тому дотримання правил безпеки – це життєва необхідність для кожного з нас, – йдеться в повідомленні.

Армія РФ обстріляла Дворічну

1 квітня 12:00 російські війська обстріляли селище Дворічне на Харківщині. Внаслідок обстрілу загинув чоловік.

Очільник Харківської обласної військової адміністрації повідомив, що внаслідок російського обстрілу Дворічної загинув 43-річний цивільний чоловік.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?