Росіяни планують відводити артилерію з правого берега Херсонщини
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни планують відводити артилерію з правого берега Херсонщини

Росіяни планують відводити артилерію з правого берега Херсонщини
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися українським військовим, російські загарбники уже готуються відводити артилерійські підрозділи з правобережної частини Херсонщини. Генштаб ЗСУ попереджає, що армія РФ може їх перекинути на інші напрямки.

Джерело:  зведення  Генштабу ЗСУ

Що відомо про ситуацію у Херсонській області

За наявною інформацією, ворог здійснює підготовчі заходи щодо відведення артилерійських підрозділів з правобережної частини Херсонської області, з подальшим їх можливим перекиданням на інші напрямки, - повідомляють українські бійці.

Окрім того, наголошується, що окупаційна влада Херсонщини наразі роблять все можливе, щоб створити на підконтрольній території умови, непридатні для проживання місцевих мешканців.

Згідно з останніми даними, у Новій Каховці з 29 жовтня поточного року відключили доступ до мережі Інтернет та через гучномовці поширюють фейки про необхідність виїзду з області протягом 48 годин через нібито загрозу ракетних ударів з боку українських військ.

Варто зазначити, що першочерговій так званій "евакуації" підлягає медперсонал місцевих лікарень та оперативні служби міста.

Крім того, окупаційна влада видала указ, що зобов’язує підприємців розпродати весь продовольчий товар та закрити магазини і ринки з 1 листопада 2022 року.

Генштаб ЗСУ також додає, що 30 жовтня ворог завдав 3 ракетних та 1 авіаційний удар, здійснив понад 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?