Росіяни продовжують розміщувати ППО на дахах будинків у центрі Москви
Категорія
Події
Дата публікації

Росіяни продовжують розміщувати ППО на дахах будинків у центрі Москви

Росіяни продовжують розміщувати ППО на дахах будинків у центрі Москви
Джерело:  online.ua

Аналітики та очевидці повідомляють про розміщеннях вже трьох комплексів ППО  "Панцирь-С1" на дахах будинків у центрі Москві, поблизу Кремля. 

Джерело: Twitter-сторінка OSINT-аналітика Evergreen Intel

Що відомо про розміщення росіянами ППО на дахах будинків у Москві 

Зазначається, що у центрі зони дії розміщених ППО перебуває будівля Кремля.

Зокрема, 21 січня очевидці виклали в мережі кадри, як ЗРГК "Панцирь-С1" розміщують на даху ще однієї будівлі в центрі Москви.
Його встановили на дах головного управління Міністерства внутрішніх справ РФ за адресою Петрівка, 38. Це вже третій комплекс, який встановили у центрі Москви.

Аналітики накреслили схему розміщення систем ППО, про розміщення яких відомо. "Панцирі" покривають територію у центрі російської столиці, усередині якої знаходиться Кремль.

 Раніше у мережі опублікували кадри, як "Панцир" встановлюють на даху Міноборони РФ на вулиці Знаменка, 19.

Також відомо, що ще один комплекс розмістили на даху Центрального окружного управління освіти Москви на вулиці Гончарний проїзд, 2а.

Між тим радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк відреагував на погрози застосування ядерної зброї у заявах спікера держдуми РФ В'ячеслава Володіна.

Чому РФ політ/неадекватна? Росія вустами Володіна знову загрожує, що передача військової техніки Україні - це ... загроза міфічним містам РФ, і тому чекайте ескалації ...Тобто РФ 11 місяців бомбить Україну, масово вбиває цивільних, але Україна і світ мають мовчки це терпіти і не чинити опір… - зазначив Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?