Росіяни видали паспорт викраденому з Херсона єноту
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіяни видали паспорт викраденому з Херсона єноту

Росіяни видали паспорт викраденому з Херсона єноту
Джерело:  online.ua

Росіяни вирішили видати російський паспорт єноту, якого викрали з Херсона при відступі. Окрім цього, його зарахували "курсантом" до фейкового Мелітопольського державного університету.

Джерело: росЗМІ

Окупанти змусили єнота з Херсона отримати паспорт РФ

Росіяни продовжують знущатися над українським єнотом і створили викраденій тварині окремий канал в Телеграм.

Кримські ветеринари зробили мені щеплення від сказу і видали відразу два паспорти – РФ і міжнародний. Загалом, це було зовсім не боляче, але зате я тепер повноправний Єнот з документам, - вказано у дописі окупантів.

Також наприкінці грудня окупанти "зарахували" єнота до Мелітопольського державного університету. Важливо зазначити, що цього університету офіційно не існує, його створила окупаційна влада Мелітополя.

Так званий "ректор" окупаційного навчального закладу Андрій Чуйков підписав наказ про зарахування єнота "курсантом" факультету "інформаційної безпеки на всі види постачання".

А призначена окупантами декан факультету Юлія Іонова підписала залікову книжку "курсанту" і побажала успіхів у підготовці до підсумкової атестації.

Проте на цьому окупанти також не зупинилися. Полонений єнот не лише дав присягу, а й вступив до лав так званої "Юнармії". Окупанти заявили, що тварина прийняла це рішення сама.

Нагадаємо, що єнота та інших тварин зоопарку Херсона викрали російські війська перед відступом з правого берега Дніпра. При цьому, за словами засновника зоозахисної організації UAnimals Олександра Тодорчука, єнота викрало саме російське командування.

Після цього українці створили  на сайті петицій до президента прохання обміняти полоненого єнота на пам’ятник Катерині II в Одесі.

У листопаді перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський опублікував відео, де полонений росіянин просить його обміняти на херсонського єнота.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?