Росіяни втекли з двох селищ на Запоріжжі через обстріли ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни втекли з двох селищ на Запоріжжі через обстріли ЗСУ

Росіяни втекли з двох селищ на Запоріжжі через обстріли ЗСУ
Джерело:  online.ua

Українським розвідникам вдалося дізнатися, що російські солдати остаточно відвели особовий склад з території селищ Верхній Токмак і Чернігівка що в Запорізькій області після влучних обстрілів з боку Збройних сил України. Що цікаво, самі загарбники традиційно свою втечу назвали "ротацією".

Джерело:  Головне управління розвідки

ЗСУ вигнали росіян з двох селищ на Запоріжжі

Представники ГУР Міноборони звертають увагу на те, після ударів українських воїнів в ніч на 29 липня по місцезнаходженню сил окупантів поблизу селищ Верхній Токмак та Чернігівка Запорізької області, росіяни відвели особовий склад та техніку на інші позиції.

Окрім того, як вдалося дізнатися, близько 40 поранених окупантів доставили в госпіталь міста Пологи. Згідно з останніми даними, з Чернігівки підрозділи армії РФ вивели практично в повному складі.

За словами українських розвідників, поблизу населеного пункту залишаються кілька блок-постів та не більше сотні загарбників. Решта солдат РФ разом з технікою розподілені по містах Токмак та Бердянськ.

Керівництво ГУР пояснює, що загарбники роблять все можливе, щоб створити враження про ротацію, проте вирішили повністю залишити селище і почали мінування доріг.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?