Росіяни замінували інфраструктуру в Херсоні
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни замінували інфраструктуру в Херсоні

Росіяни замінували інфраструктуру в Херсоні
Джерело:  online.ua

Українським розвідникам вдалося дізнатися, що російські солдати уже замінували життєво важливі комунікації в Херсоні перед можливим контрнаступом наших Збройних сил. Про це заявив представник пресслужби Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Джерело: телемарафон "Єдині новини"

Російські загарбники замінували інфраструктуру в Херсоні

Сьогодні маємо інформацію про те, що в Херсоні окупанти здійснили мінування життєво важливих комунікацій, серед яких газопостачання, електропостачання і водопостачання. Це така стратегія терору і випаленої землі, до якої готуються росіяни перед неминучим контрнаступом українських сил на півдні, - повідомив Андрій Юсов.

На переконання представника ГУР, "безумовно, ця стратегія не спрацює".

Як уже згадувалося раніше, нещодавно мер Мелітополя Іван Федоров попереджав, що армія РФ погрожує підірвати інфраструктуру міста у випадку контрнаступу Збройних сил України.

Слід зазначити про одну річ, яку я чув вже не від однієї людини. Окупанти кажуть, що якщо вони будуть виходити з Мелітополя, а те, що вони це припускають, це вже добре, вони кажуть: "Якщо ми будемо з міста виходити, заміновано все, зруйновано буде все". І це точно не про забезпечення безпеки нашої інфраструктури, - розповів мер Мелітополя.

Як стверджує Іван Федорова, станом на сьогодні солдатами РФ захоплена вся інфраструктура міста.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?