Росіяни готують провокації на ЗАЕС під прапором України
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни готують провокації на ЗАЕС під прапором України

Росіяни готують провокації на ЗАЕС під прапором України
Джерело:  online.ua

13 серпня мер Енергодара Дмитро Орлов закликав мешканців міста не виходити на вулиці, оскільки окупанти почали знову стріляти в сторону Запорізької АЕС. Окрім того, відомо, що вони готують провокації під українським прапором.

Джерело: Орлов у  Telegram, Головне управління розвідки Міноборони у  Telegram

На ЗАЕС можливі нові провокації росіян

Увага! Будьте обережними та за можливості обмежте перебування на вулицях Енергодара! Надійшла інформація про чергові провокації з боку окупантів. За свідченнями місцевих мешканців, з району паркової зони в бік Запорізької АЕС та промислової території знову ведуться обстріли. Проміжок між вильотом та прильотом становить 3-5 секунд, - повідомив Дмитро Орлов.

За словами українських розвідників, росіяни обстрілюють ЗАЕС з села Водяне. Згідно з останніми даними, загарбники пошкодили перший блок насосної станції Цеху теплових та підземних комунікацій, а також частково зруйнували пожежну частину, яка відповідає за безпеку ЗАЕС.

Фото - скриншот

Також обстріл ворога призвів до пожежі у лісі.

Окрім того, вдалося дізнатися, що росіяни на ЗАЕС нещодавно завезли два автобуси "масовки", яка має виконувати роль начебто "місцевих жителів та персоналу" під час зйомок пропагандистських відео.

Розвідники попереджають, що загарбники готують провокації під українським прапором. Так, до стели "Енергодар" на в’їзді в місто росіяни підігнали самохідну артилерійську установку "Піон" із нанесеною білою фарбою літерою "Z", при цьому на САУ підняли прапор України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?