Росії потрібно близько тижня на підготовку нового масованого ракетного удару по Україні — ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Росії потрібно близько тижня на підготовку нового масованого ракетного удару по Україні — ГУР

Росії потрібно близько тижня на підготовку нового масованого ракетного удару по Україні — ГУР
Джерело:  online.ua

Україна готується до подальшої більш ефективної роботи систем протиповітряної та протиракетної оборони. Для підготовки до наступного масованого ракетного обстрілу України росіянам потрібно близько тижня.

Джерело: ГУР

Ми розуміємо, що періодичність тут приблизно тиждень плюс, це той період, який потрібен для того, щоб підготуватись до наступного масованого ракетного удару. І Україна в свою чергу готується до подальшої більш ефективної роботи систем протиповітряної та протиракетної оборони, але те, що терористичний режим буде продовжувати ці атаки, на жаль, немає сумніву, - повідомив в ефірі інформаційного телемарафону представник прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

Юсов також зазначив, що хоча Росія має обмежену кількість високоточних ракет, проте в них є значний запас не високоточних ракет С-300.

Запаси високоточного озброєння в Росії значною мірою виснажені. Але є багато ракет не високоточних і власне вони за точністю особливо і не женуться. Ми бачимо, що в багатьох випадках розліт в кілометр це умовна норма і влучання навіть не просто в об'єкти енергетичної інфраструктури, а просто в цивільні об'єкти, в житлові багатоповерхові будинки, пологові будинки, лікарні - це є ознака косорукості російських ракетників і в цілому російського режиму. Але запаси є значні, особливо великі запаси ракет до систем С-300. Це означає, що насамперед загроза є для прифронтових міст - Запоріжжя, Харків, Миколаїв, Херсон. На жаль, це ті міста, куди С-300 добивають, - поінформував він.

Щодо іранських "шахедів", то за словами Юсова, Росія вже їх масово використала і більшу частину з них збило українські системи ППО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?