Російська армія пошкодила 592 обʼєкти теплопостачання України
Категорія
Економіка
Дата публікації

Російська армія пошкодила 592 обʼєкти теплопостачання України

Російська армія пошкодила 592 обʼєкти теплопостачання України
Джерело:  online.ua

Унаслідок масованих ракетних атак російської армії по енергетичній інфраструктурі України пошкоджень зазнали 592 об’єкти теплопостачання.

Джерело: Міністерство розвитку громад та територій

Через російські обстріли було пошкоджено 592 об’єкти теплопостачання в Україні

На сьогодні в Україні пошкоджено 592 об’єкти теплопостачання, а саме: 444 котелень, 13 ТЕЦ, 7 ТЕС та 128 центральних теплових пунктів. Завдяки скоординованим діям на сьогодні вже відновлено 316 таких об’єкти, — зазначила заступниця міністра Наталія Хоцянівська.

За інформацією міністерства, зараз в Україні працює близько 99,7% котелень та підключено до опалення майже 100% житлових будинків, шкіл, дитячих садків та закладів охорони здоров’я.

Станом на 29 листопада залишаються не підключеними до опалення 225 житлових будинків із майже 72,4 тисячі будинків (без урахування Луганської та Херсонської областей).

Нагадаємо, що Верховна Рада України прийняла мораторій на підвищення тарифів, який буде діяти протягом воєнного стану та 6 місяців після його завершення.

Окрім того, наголошується, що забороняється підвищувати для усіх категорій споживачів тарифи на:

• послуги з розподілу природного газу;
• теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання);
• послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води.

За 23 листопада РФ завдала по Україні 78 ракетних та 23 авіаційні удари.

З 67 ракет та 10 ударних БпЛА “Ланцет”, які були випущені по жилих будівлях та енергетичній інфраструктурі України, сили ППО знищили 51 ракету та 5 БПЛА.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?