Російські бізнесмени зупиняють свою діяльність у Криму та продають нерухомість
Категорія
Політика
Дата публікації

Російські бізнесмени зупиняють свою діяльність у Криму та продають нерухомість

Російські бізнесмени зупиняють свою діяльність у Криму та продають нерухомість
Джерело:  online.ua

Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз повідомляє, що на півострові уже почалася деморалізація. Йдеться про те, що російські бізнесмени почали зупиняти свою діяльність у Криму, а власники нерухомості із РФ намагаються швидко продати свої будинки та квартири за безцінь.

Джерело: "Радіо Свобода"

Що наразі відбувається в Криму

В них немає віри, що Крим залишиться в цій (російській – ред.) "гавані". Ціни дуже впали. Найважливіше, що немає російських інвесторів, вони кидають свої фірми і своє будівництво. На квартири немає запитів... - розповідає Ахтем Чийгоз.

За його словами, перші панічні настрої почали з'являтися ще у вересні 2022 року, після того, як Збройні сили України надіслали окупантам на півострів неочікувані "подарунки".

Співвітчизники мої кажуть, що треба частіше "подарунки" надсилати, це дуже впливає на пришвидшення цих процесів. І не важливо: ми точно попали в якийсь об’єкт, або воно поруч впало, або вони збили, – але все це запускає процес деморалізації. Не буде травневих шашликів в Криму – точно. Для них Крим був таким душевним: тепло, сонце, море. Цього вже немає. Найважливіше, що ми зруйнували їхні наміри кайфувати в Криму. Росіяни не люблять їхати туди, де небезпечно. Тому шашликів не буде, - прогнозує заступник голови Меджлісу.

ГУР повідомляє про евакуацію окупаційної влади РФ з Криму

24 березня представник ГУР МО Андрій Юсов офіційно підтвердив, що окупаційна влада Росії розпочала евакуацію з тимчасово захопленого Криму.

На переконання українських розвідників, півострів незабаром повернеться до України.

Пов’язані з росіянами сім’ї вивозять, і дуже активно. І це привід задуматися всім іншим, хто пов’язав свою долю зі злочинним путінським рашистським режимом. Крим краще покидати, доки така можливість є, – підсумував Андрій Юсов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?