Російські окупанти влаштували рок-концерт на "Азовсталі"
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські окупанти влаштували рок-концерт на "Азовсталі"

Російські окупанти влаштували рок-концерт на "Азовсталі"
Джерело:  online.ua

У тимчасово окупованому Маріуполі росіяни влаштували рок-концерт на території меткомбінату «Азовсталь».

Джерело: радник мера Маріуполя Петро Андрющенко

Окупанти лаштували концерт у Маріуполі

Хоча назвати рок-концертом скиглення поодинокого гітариста назвати складно, однак мерзотності картини це не скасовує. Державні волонтери окупантів для окупантів. Добре, що без цивільно-примусових глядачів. Для остаточної картини залишилось дочекатись вистави у зруйнованому Драматично театру і коло цинічної нелюдяності можна вважати замкнутим, - написав Андрющенко.

Нагадаємо, що раніше окупанти оголосили, що 10 вересня відкриють новий театральний сезон у розбомбленому ними Драматичному театрі Маріуполя, де загинуло не менше 300 цивільних.

Фото: t.me/andriyshTime

Ситуація у Маріуполі

Андрющенко повідомляє, що зараз в лікарнях Маріуполя помирає кожен четвертий пацієнт.

Ліків не вистачає, цинічно пропонують «купити» в аптеках, які частково належать наближеним до Пушиліна фірмам. Задля облаштування «нормальних» умов для російських військових, людей розміщують по коридорах. Через брак персоналу – фактично кидають на самоті. Звідти і надвисока смертність.

Інсулінозалежні в найгіршому стані. Привезений з Росії ендокринолог приймає лише один раз на тиждень в четвер в одній лікарні. Він і «роздає» інсулін в шприцах.

У Міжнародному комітеті Червоного Хреста повідомили, що вони передають лікарням Маріуполя ліки та питну воду. Контроль за використанням ліків у лікувальних закладів. Крім того, повноважень оцінювати смертність МКЧХ не має.

Ми не маємо повноважень оцінювати смертність чи фіксувати випадки смертей, як правило, при оцінці ситуації ми самі покладаємося на повідомлення у відкритих джерелах, а також на те, що нам повідомляє керівництво медичних установ, сказав речник Олександр Власенко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?