Російські війська втрачають позиції під Бахмутом — Сирський
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські війська втрачають позиції під Бахмутом — Сирський

Російські війська втрачають позиції під Бахмутом — Сирський
Джерело:  online.ua

Українські військові на Бахмутському напрямку продовжують рух уперед на флангах міста, російські війська втрачають позиції.

Джерело: Олександр Сирський

Сирський розповів про ситуацію на Бахмутському напрямку

Бахмутський напрямок. Сили оборони продовжують рух вперед на флангах, ворог втрачає позиції під Бахмутом.

Командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський показав роботу 3-ї окремої штурмової бригади.

Просування ЗСУ на Бахмутському напрямку

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр в ефірі національного телемарафону повідомила, що в районі Бахмута та ще на кількох напрямках у Донецькій області фіксують просування ЗСУ.

У нас відбувається оборонно-наступальна операція. У нас комплекс заходів, і я ще раз наголошую: не робити акцент виключно на наступальних діях. Це спектр різних дій, зокрема й наступальних. Сьогодні в нас також є успіхи. Ми говоримо про фланги навколо Бахмута і про інші напрямки, про які пізніше зможемо детальніше розповісти. Там є просування наших військ, - скзала вона.

Маляр зазначила, що нині тривають запеклі бої, оскліьки війська РФ намагаються чинити опір.

5 червня Маляр оголосила про перехід до наступальних дій на деяких напрмяках.

Оборонна операція містить все, в тому числі і контрнаступальні дії. Тому, на деяких напрямках ми переходимо до наступальних дій. Зокрема, епіцентром бойових дій залишається Бахмутський напрямок. Там ми рухаємось доволі широким фронтом. Маємо успіх. Займаємо панівні висоти.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?