Російський опозиціонер Пономарьов вважає Кирієнка головним можливим наступником Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Російський опозиціонер Пономарьов вважає Кирієнка головним можливим наступником Путіна

Російський опозиціонер Пономарьов вважає Кирієнка головним можливим наступником Путіна
Джерело:  online.ua

Впливові політики та користувачі соціальних мереж продовжують активно обговорювати можливих наступників російського диктатора Володимира Путіна. На переконання багатьох експертів, ним може стати колишній президент РФ Дмитро Медведєв, який останній часом славиться своїми абсурдними заявами та гучними погрозами. Однак, як стверджує російський опозиціонер Ілля Пономарьов, реальною кандидатурою наразі залишається Сергій Кирієнко.

Джерело: "24 Канал"

Хто може замінити Путіна

Пономарьов жартує, що Медвєдєв може бути лише правонаступником пляшки алкоголю, яку він п’є. Своїми гучними заявами скандальний російський політик просто намагається нагадати очільнику Кремля про своє існування.

Адже він був головним ймовірним наступником Путіна. Але зараз з’явився Кирієнко, через що Медвєдєв дуже сумує, – розповідає опозиціонер.

Останній також звернув увагу на те, що на кремлівськийтрон претендує Мішустін, адже він зараз прем'єр-міністр, і завжди саме ця особа вважається наступником президента.

Але Путін не вибере Мішустіна. Водночас фігура Кирієнка – це дуже ймовірно. А Медведєв тоді залишиться в резерві, – озвучив свою думку Пономарьов.

Журналісти поцікалися в опозиціонера, чи може це місце зайняти Кадиров чи Собянін. Політик зазначив, що у глави Чечні взагалі немає шансів, адже він чеченець, а Собянін не має політичного впливу та скептично налаштований до війни проти України, тому не зможе виконувати ці обов'язки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?