РосЗМІ пишуть про "перший візит" Путіна у Маріуполь
Категорія
Світ
Дата публікації

РосЗМІ пишуть про "перший візит" Путіна у Маріуполь

РосЗМІ пишуть про "перший візит" Путіна у Маріуполь
Джерело:  online.ua

РосЗМІ почали поширювати фейки про те, що очільник Кремля Володимир Путін відвідав місто Маріуполь, яке знаходиться під окупацією.

Джерело: росЗМІ

Путін нібито завітав у Маріуполь

Президент Російської Федерації Володимир Путін нібито водив автомобіль та здійснював зупинки у кількох районах Маріуполя, де спілкувався з місцевими жителями. На даний момент не з'явилося фото-або відеодоказів, що підтверджують це.

За повідомленнями ЗМІ, Володимир Путін прибув до Маріуполя на гелікоптері і, ймовірно, самостійно водив автомобіль, роблячи зупинки в кількох районах міста. В одному з мікрорайонів, Невському, нібито було організовано зустріч із місцевими жителями.

Глава держави також оглянув берегову лінію Маріуполя у районі яхт-клубу, будівлю театру, пам'ятні місця міста, - йдеться у повідомленні.

У джерелах йдеться про те, що на поїздку Путіна до Маріуполя супроводжував віце-прем'єр РФ Марат Хуснуллін, який доповідав президенту про хід будівельних робіт в окупованому місті та його околицях.

Міжнародний кримінальний суд в Гаазі видав ордер на арешт Путіна

17 березня Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав міжнародні ордери на арешт президента Росії Володимира Путіна, а також уповноваженої з прав дитини Марії Львової-Бєлової за депортацію українських дітей, що є воєнним злочином.

У заяві суду зазначено, що російський президент "може нести відповідальність за воєнний злочин у вигляді незаконної депортації населення (дітей) і незаконного переміщення населення (дітей) з окупованих територій України до Російської Федерації".

Є розумні підстави вважати, що путін несе індивідуальну кримінальну відповідальність за вищезгадані злочини та за його нездатність здійснювати належний контроль над цивільними та військовими підлеглими, — сказали в суді.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?