Розвідка Британії з'ясувала причину суттєвого зменшення наступів армії РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Розвідка Британії з'ясувала причину суттєвого зменшення наступів армії РФ

Розвідка Британії з'ясувала причину суттєвого зменшення наступів армії РФ
Джерело:  online.ua

Дані британської розвідки повідомляють про значну втрату боєздатності військ РФ. Саме це сповільнює наступальні дії по усій лінії фронту.

Джерело: Міноборони Британії

Наступальні дії РФ суттєво сповільнюються

За інформацією британської розвідки, російські наступальні дії уздовж лінії фронту зараз мають найнижчий темп із січня 2023 року.

Там заявляють, що швидше за все, це пов’язано з тим, що російські війська тимчасово виснажили боєздатність розгорнутих формувань настільки, що це унеможливлює наступальні дії.

Проте повідомляється, що російська сторона після поповнення особового складу та запасів боєприпасів намагатимуться відновити наступальний потенціал.

Командири, за повідомленням Розвідки, ймовірно, будуть змушені вибирати між проведенням наступальних операцій і веденням надійної оборони по всій лінії зіткнення.

Щодо Бахмутського напрямку, останніми днями сили Росії та Групи Вагнера зайняли плацдарм на захід від річки Бахмутка, яка позначила лінію фронту, у центрі міста Бахмут на Донеччині.

ЗСУ продовжують обороняти західну частину міста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?