Розвідка США нарешті змогла зловити на гарячому команду Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Розвідка США нарешті змогла зловити на гарячому команду Путіна

Розвідка США нарешті змогла зловити на гарячому команду Путіна
Джерело:  online.ua

Ситуація напередодні президентських виборів в США почала стрімко загострюватися  — почали масово з'являтися безліч неоднозначних матеріалів у ЗМІ не тільки про чинного очільника Білого дому Дональда Трампа, але й про його головного конкурента Джо Байдена. З приводу цього виступили із спільною заявою 50 колишніх співробітників розвідки США. Вони стверджують, що саме команда російського президента Володимира Путіна стоїть за публікацією в медіа компромату на Хантера Байдена. Що важливо розуміти, йдеться про особисте листування сина кандидата в президенти США Джо Байдена. Колишні очільники Центрального розвідувального управління США Майкл Хайден і Джон Бреннан, ексглава Пентагону Леон Панетта та інші заявили, що офіційна Москва причетна до публікації компромату на Хантера. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Politico.

"Поява на політичній арені в США електронних листів, імовірно, що належать синові віцепрезидента США Байдена Хантеру, більшість з яких стосуються періоду, коли він працював у керівництві української газової компанії Burisma, має всі класичні знаки інформаційної кампанії Росії", – сказано в заяві впливових представників розвідки.

Варто звернути увагу на те, що команда Володимира Путіна станом на 21 жовтня жодним чином не відреагувала на гучні звинувачення колишніх співробітників розвідки США.

Як уже згадувалося раніше, стаття, яку нещодавно опубліковало видання New York Post, ґрунтувалася на копіях електронних листів, нібито отриманих з залишеного Джо Байденом ноутбука. У матеріалі наголошується, що Хантер Байден знайомив свого батька, який тоді ще обіймав посаду віцепрезидента США, з бізнесменами з України. Згадується зокрема Вадим Пожарський. В іншому листі, вже від травня 2014 року, Пожарський запитує у Хантера Байдена: "Як ви можете використати свій вплив (на користь Burisma – ред)". Що важливо розуміти,  у статті називалися два джерела, обидва з яких раніше працювали з чинним президентом США Дональдом Трампом.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Джо Байден зізнався, що насправді підготував для України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?