Розвідка Великої Британії назвала причину постійних спроб армії РФ захопити Бахмут
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка Великої Британії назвала причину постійних спроб армії РФ захопити Бахмут

Розвідка Великої Британії назвала причину постійних спроб армії РФ захопити Бахмут
Джерело:  online.ua

За інформацією аналітиків розвідки Великої Британії, окупаційна армія РФ спрямовує значну частину власних військових зусиль на нові невдалі спроби захоплення Бахмуту на Донеччині, який має для окупантів символічне значення. 

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Великої Британії

Окупанти продовжують нести страшні втрати через провальні спроби наступу на Донеччині 

Російські сили продовжують спрямовувати значну частину своїх спільних військових зусиль та вогневої сили вздовж приблизно 15-кілометрової ділянки укріпленої лінії фронту навколо міста Бахмут у Донецькій області.

За інформацією військової розвідки Міноборони Великої Британії, скоріш за все, план окупаційної армії РФ полягає в оточенні міста за рахунок тактичного наступу на північ та південь.

У військовій розвідці Великої Британії вказують на незначні успіхи армії РФ на південь від Бахмута, де вона прагне зміцнити обмежені плацдарми на захід від заболоченої місцевості навколо малої річки Бахмутка.

З початку серпня 2022 року Росія зробила Бахмут пріоритетним напрямком своїх наступальних операцій. Захоплення міста матиме обмежену оперативну цінність, хоча потенційно дозволить Росії загрожувати більшим міським районам Краматорська та Слов'янська.

Тим не менш, кампанія була непропорційно дорогою порівняно з цими можливими вигодами. Існує реальна ймовірність того, що захоплення Бахмута стало насамперед символічним політичним завданням для Росії, - наголосили в Міноборони Великої Британії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?